اخبار داخلی شرکت, اطلاع رسانی و اخبار, دسته بندی نشده

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان درنشست خبری با اصحاب رسانه:

اشتغال نیروهای بومی یکی از اولویت‌ها است/ واحد فولادسازی سال آینده افتتاح می‌شود / سهم ۱۵ درصدی از چشم انداز تولید فولاد خوزستان در افق ۱۴۱۰ / از شرکت های بومی منطقه حمایت می کنیم/ از شرکت های پیشرو در زمینه دانش بنیان هستیم

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان گفت: یکی از اولویت های ما این بوده که نیروهای بومی منطقه را به کار بگیریم تا بتوانیم گره گشای حل مساله اشتغال منطقه باشیم.

به گزارش روابط عمومی شرکت صنعت فولاد شادگان ، نشست خبری حسین کهزاد مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان با اصحاب رسانه بعد از ظهر امروز ( ۲۶ بهمن ماه) در سومین نمایشگاه تخصصی بومی سازی قطعات، تجهیزات و مواد مصرفی صنعت فولاد برگزار شد.

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان با اشاره به اهمیت ایجاد صنایع آب در جنوب کشور به دلیل نزدیکی به آب های آزاد ، اظهار کرد: متاسفانه در ۲۳ سال گذشته این روند دنبال نشده و در همین راستا تمرکز شرکت های فولادی سمت مرکز کشور رفته که جز مناطق کاملا خشک هستند. متاسفانه باید گفت یک سیاست کاملا اشتباهی در پیش گرفته شده که هم اکنون در حال مشاهده مشکلاتی در این زمینه هستیم.

وی در ادامه افزود: به همین منظور در حال حاضر یک خط لوله از خلیج فارس به سمت مرکز کشور در حال انتقال آب جهت توسعه شرکت های فولادی است که این مساله بحث تامین آب شرکت های فولادی مرکز کشور را بسیار دشوار کرده است.

حسین کهزاد در ادامه با بیان اینکه فولاد خوزستان و فولاد شادگان به لحاظ جانمایی با توجه به قرارگیری در کنار آب های آزاد منطقه دارای جانمایی درستی هستند ، گفت: برخلاف احداث واحدهای فولادی در مرکز کشور و بحث تامین دشوار آب مورد نیاز آن ها ، فولاد خوزستان و فولاد شادگان به لحاظ جانمایی در منطقه ای نزدیک به آب های آزاد هستند و در خصوص مساله تامین آب مشکل چندانی ندارند.

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان بیان کرد: با توجه به محدودیت هایی که در بحث تامین آب که جزء مصارف و انرژی های اصلی است وجود دارد ، به منظور اجرای طرح توسعه ای مورد نظر خود با شرکت آبفا قراردادی را منعقد کرده ایم که بتوانیم خروجی تصفیه خانه پساب شهری را به فولاد شادگان منتقل کنیم.

کهزاد افزود: این کار به این منظور انجام شده تا به هیچ وجه از آب رودخانه برداشتی نداشته باشیم و بتوانیم کل آب مصرفی را از پساب شهری شادگان استفاده کنیم.

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در خصوص اشتغال در این شرکت با بیان اینکه یکی از اولویت ها اشتغال نیروهای بومی منطقه است ، اظهار کرد: خوشبختانه یکی از اولویت های ما این بوده که نیروهای بومی منطقه را به کار بگیریم تا بتوانیم گره گشای حل مساله اشتغال منطقه باشیم و هدف ما جذب نیروهای بیشتر بومی است.

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان با بیان اینکه در مجموع حدود ۷۳ درصد از نیروی های کاری ما ، نیروی بومی شادگان هستند ، گفت: منطقه شادگان ، منطقه صنعتی نبوده و نیروی کارآموز صنعتی در آن پرورش پیدا نکرده است.

کهزاد در ادامه بیان کرد: در حال حاضر کاری که در دست اقدام است ، این است که با همکاری واحدهای فنی و حرفه ای آموزش های مهارتی در این منطقه برقرار کنیم تا جوانان مهارت های لازم را کسب کنند که جذب شرکت شوند و هرچه سریع تر بتوانیم رقم اشتغال بومی که در حال حاضر ۷۳ درصد است را به رقم های بالاتر برسانیم.

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان با بیان اینکه در واحدهای احیای مستقیم ، عمده تجهیزات بومی سازی شده هستند ، افزود: فولاد خوزستان حجم زیادی از قطعات را در سال های گذشته بومی سازی کرده است. در واحدهای احیا در مجموع دو تا از تجهیزات اصلی هنوز بومی نشده اند که یکی از آن ها کمپرسور است.

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان با اشاره به همایش اخیر که به میزبانی فولاد شادگان با محوریت شرکت ملی فولاد ایران برگزار شد ، بیان کرد: در این همایش تمام طرح های استانی حضور داشتند و بر این اساس توافق نامه ای میان چهار طرح پرد با حمایت شرکت ملی فولاد ایران حاصل شد که کمپرسورهای سانتریفیوژ که هم اکنون از شرکت زیمنس هستند با محوریت این چهار شرکت به یکی از شرکت های داخلی با زمینه ساخت کمپرسورها واگذار شود ، تا انشاءالله این کمپرسورها بومی شوند.

کهزاد با اشاره به بحث های محیط زیست شادگان اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی ما این است که فولاد شادگان نه تنها آسیبی به زیست بوم آن منطقه وارد نکند بلکه تقویب هم شود تا به حفظ این زیست بوم کمک شود. در همین راستا حدود یک ماه است که قراردادی را با یک مشاور امضا کرده ایم تا بتوانیم گواهی نامه فولاد سبز چه در داخل کشور و چه در سطح بین المللی را اخذ کنیم.

وی با اشاره به تایید سازمان محیط زیست گفت: بر اساس ارزیابی هایی که توسط محیط زیست استان و همچنین شرکت های سنجشگر انجام می شود و به لحاظ غباری که در پیرامون ما است و همچنین گازهای آلاینده در حد مجاز هستیم.همچنین به لحاظ مواد آلاینده و آلایندگی آب به محیط زیست آلایندگی ایجاد نمی کنیم.

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در ادامه با اشاره به پروژه تصفیه خانه ای که در دستور کار است ، گفت: علی رغم تاییدی که از سوی سازمان محیط زیست حاصل شده است اما ایجاد یک تصفیه خانه آب را در دستور کار داریم.

کهزاد ادامه داد: برنامه ما این است که تصفیه خانه آب را تا فصل اول سال آینده بتوانیم در مدار بهره برداری قرار دهیم. قطعا بعد از قرار گرفتن در مدار ، به صورت کلی به محیط پیرامونی ما هیچ آسیبی به لحاظ زیست محیطی وارد نمی کنیم.

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان با اشاره به تالاب شادگان و ظرفیت گرشگری این منطقه ، گفت: اخیرا یک همایش ارزیابی عملکرد مجتمع های هفتگانه فولادی ( استانی ) به میزبانی فولاد شادگان برگزار کردیم که میزبان هفت شرکت فولادی کشور بودیم. در روز نخست این همایش ، بازدید از تالاب شادگان اتفاق افتاد. ما قصد بر آن داشتیم ، ظرفیتی در زمینه گردشگری در این منطقه ایجاد شود.

وی افزود: سریعا بعد از این بازدید از رییس میراث فرهنگی شادگان درخواست کردیم که یک طرح جامعی در مباحث گردشگری تالاب را به ما ارائه دهند. تا ما در این راستا حمایت های خود از تالاب داشته باشیم تا از این جاذبه دیدنی علاوه بر حوزه گردشگری ایجاد اشتغال هم شود.

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان با اشاره به ایجاد شهرک صنعتی در منطقه شادگان گفت: شهرک صنعتی شادگان که سال ها غیرفعال بوده ، با مناقصه ای که برای ساخت قطعات موردنیاز فولاد شادگان برگزار کردیم رونق خواهد گرفت زیرا این مناقصه مشروط به ایجاد یک کارگاه در شهرک صنعتی شادگان برگزار شد.

کهزاد افزود: همزمان با همایش ارزیابی عملکرد مجتمع های هفتگانه فولادی ، کلنگ زنی این شهرک صنعتی زده شد و هم اکنون درحال تجهیز کارگاه هست. بزودی کار ساخت این شهرک صنعتی شروع می شود تا از این منظر هم شاهد اشتغال جوانان این منطقه باشیم.

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان با بیان اینکه از شرکت های داخلی این منطقه حمایت خواهیم کرد ، گفت: همچنین برنامه ما این است که از شرکت های داخلی شادگان در زمینه تهیه لباس کار و نیازهای جانبی صنعت فولاد شادگان حمایت های ویژه داشته باشیم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه فولاد شادگان در زمینه دانش بنیان پیشرو بوده است ، بیان کرد: باید گفت که فولاد شادگان در زمینه دانش بنیان پیش رو بوده است. درخصوص آی او تی ( IOT ) یا همان اینترنت اشیاء که بحث روز جهان است مناقصه ای در این زمینه برگزار کردیم و دوتا از شرکت های دانش بنیان که یکی از آن در خوزستان می باشد جهت استفاده از ظرفیت آی او تی قرارداد بسته ایم.

حسین کهزاد درخصوص طرح های توسعه ای صنعت فولاد شادگان اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی جهت طرح های توسعه ای صنعت فولاد شادگان انجام شده است. این برنامه ریزی مجموعه ای از آیتم های اصلی طرح های توسعه ای که شامل اضافه شدن یک واحد یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن اسلب عریض ، افزایش ظرفیت واحد احیا موجود از ۸۰۰ هزار تن به یک میلیو تن ، یک طرح نیروگاه ۳۶۰ مگابایتی و همچنین یک کارخانه آهک و توسعه واحدهای برکیت سازی است.

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در رابطه با چالش های ایجاد شده صنعت فولاد شادگان بیان کرد: یکی از چالش های اصلی فولاد کشور ، بحث تامین کنسانتره است. در زنجیره فولاد به عنوان یکی از محدودیت های اصلی در کنار محدودیت های انرژی سنگ آهن و کنسانتره است که خوشبختانه در هلدینگ فولاد خوزستان در این زمینه اقدامات مثبتی صورت گرفته است.

این مقام مسئول با اشاره به میزان تولید فولاد خوزستان و شادگان در سطح کشور ، بیان کرد: در زمینه تولید ، فولاد خوزستان رتبه دوم را به خود اختصاص داده است. چشم انداز فولاد خوزستان حفظ رتبه دوم است تا در سال ۱۴۱۰ به تولید ۱۳.۶ میلیون تن برسد.

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان افزود: در همین راستا ، صنعت فولاد شادگان ۱۵ درصد از این سهم را با تولید دو میلیون ایفا می کند.

مدیرعامل شرکت صنعت شادگان با اشاره به چشم انداز فولاد شادگان گفت: چشم انداز فولاد شادگان این است که در سال ۱۴۰۵ ، به تولید ۲ میلیون تن فولاد و ۲ و نیم میلیون تن آهن اسفنجی برسد.

در پایان این نشست خبری مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان از بهره برداری واحد فولاد سازی در سال آینده خبر داد.

روابط عمومی شرکت صنعت فولاد شادگان

نویسنده

مطالب مرتبط