نشست هماهنگی و برنامهریزی برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنعت فولاد شادگان، صبح روز ۳۰ خردادماه ۱۴۰۵ با حضور دکتر رضا کلانتر مدیرعامل شرکت و مدیران واحدهای مختلف در سالن مدیریت این شرکت برگزار شد.
در این نشست، برنامهریزیهای لازم برای برگزاری مجمع عمومی صاحبان سهام مربوط به سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۴ مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای لازم برای آمادهسازی هرچه بهتر این رویداد مهم سازمانی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
دکتر رضا کلانتر مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در این جلسه با تأکید بر اهمیت ارائه گزارشهای دقیق، شفاف و منسجم، از تمامی واحدها خواست اطلاعات، مستندات و گزارشهای عملکردی خود را در موعد مقرر آماده و ارائه کنند.
وی همچنین بر ضرورت هماهنگی کامل گزارشهای مدیریتی با گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت تأکید کرد و گفت: «تمامی گزارشهای ارائهشده در مجمع باید با اطلاعات مندرج در صورتهای مالی و گزارشهای رسمی حسابرسی مطابقت کامل داشته باشد تا سهامداران بتوانند تصویری روشن و دقیق از عملکرد شرکت دریافت کنند.»
مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان با اشاره به اهمیت مجمع عمومی به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای سالانه شرکت، اظهار داشت: «هدف مجموعه، برگزاری مجمعی در بالاترین سطح کیفی، با رعایت اصول حرفهای، نظم سازمانی و پاسخگویی شفاف به سهامداران است.»
در پایان این نشست، ضمن تعیین وظایف و زمانبندیهای لازم برای واحدهای مختلف، بر بسیج تمامی ظرفیتهای شرکت جهت برگزاری هرچه مطلوبتر مجمع عمومی عادی سالیانه تأکید شد. این مجمع به منظور بررسی عملکرد سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۴ در تیرماه سال جاری برگزار خواهد شد.