جلسه شورای مدیران شرکت صنعت فولاد شادگان با حضور مهندس ربی مدیرعامل برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی شرکت صنعت فولاد شادگان، جلسه رسمی شورای مدیران شرکت صنعت فولاد شادگان، امروز چهارشنبه یکم مهرماه ۱۴۰۵، با حضور مهندس سینا ربی، مدیرعامل شرکت، و مدیران بخش‌های مختلف برگزار شد.

در این نشست، ضمن معرفی مدیران و تشریح مسئولیت‌ها و حوزه‌های فعالیت واحدهای مختلف شرکت، گزارشی از وضعیت موجود، روند فعالیت‌ها، ظرفیت‌ها، مسائل و اولویت‌های پیش‌روی شرکت ارائه و مورد بررسی قرار گرفت.

مهندس سینا ربی در این جلسه با تأکید بر ضرورت شناخت دقیق ظرفیت‌ها و شرایط موجود، خواستار تعامل و هم‌افزایی بیشتر میان واحدهای مختلف و تمرکز بر اولویت‌های اجرایی شرکت شد.

همچنین در ادامه جلسه، مدیران واحدهای مختلف ضمن ارائه گزارشی از حوزه‌های تحت مدیریت خود، دیدگاه‌ها، مسائل و پیشنهادهای اجرایی خود را مطرح کردند.

این نشست را می‌توان نخستین گام رسمی در آغاز دوره جدید مدیریتی شرکت صنعت فولاد شادگان و بستری برای ایجاد شناخت مشترک از ظرفیت‌ها، چالش‌ها و اولویت‌های پیش‌رو و ترسیم مسیر فعالیت‌های آتی شرکت دانست.

https://ssico.ir/?p=11689

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *