بازدید مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران از شرکت صنعت فولاد شادگان با هدف هم‌افزایی و توسعه تعاملات فنی و تجاری

به گزارش روابط عمومی شرکت صنعت فولاد شادگان در راستای تقویت همکاری‌ها و توسعه تعاملات فنی و تجاری، مصطفی اسکندری مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران، امروز چهارشنبه ۱۷ دی‌ماه با حضور در شرکت صنعت فولاد شادگان از بخش‌های مختلف این مجتمع بازدید کرد و با دکتر کلانتر مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان دیدار و گفت‌وگو داشت.

در این دیدار، طرفین ضمن بررسی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های فنی و تولیدی دو مجموعه، بر ضرورت هم‌افزایی، تبادل تجربیات تخصصی و توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های فنی، تولیدی و تجاری تأکید کردند.

دکتر کلانتر مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان با اشاره به نقش تعامل سازنده میان شرکت‌های بزرگ فولادی کشور، این‌گونه دیدارها را گامی مؤثر در جهت ارتقای بهره‌وری، توسعه پایدار و تقویت زنجیره ارزش صنعت فولاد عنوان کرد.

همچنین مصطفی اسکندری مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران، ضمن ابراز خرسندی از حضور در مجتمع فولاد شادگان، بر آمادگی این گروه برای توسعه همکاری‌های مشترک و استفاده از ظرفیت‌های متقابل به منظور تحقق اهداف کلان صنعت فولاد کشور تأکید کرد.

این بازدید در راستای سیاست‌های کلان شرکت صنعت فولاد شادگان در زمینه تعامل مؤثر با صنایع هم‌گروه و توسعه روابط فنی و تجاری انجام شد.

https://ssico.ir/?p=10024

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *