برپایی موکب «خادم‌الحسین (ع)» در ورودی شرکت صنعت فولاد شادگان برای استقبال از زائران اربعین

به گزارش خبرنگار روابط عمومی شرکت صنعت فولاد شادگان، هم‌زمان با بازگشت زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) از سفر معنوی کربلای معلی، موکب «خادم‌الحسین (ع)» به همت شورای فرهنگی این شرکت در ورودی مجموعه صنعت فولاد شادگان برپا شد تا همچون سال‌های گذشته، میزبان عاشقان و دلدادگان سیدالشهدا (ع) باشد.

این موکب با هدف تکریم زائران، ایجاد فضایی برای استراحت و تجدید قوا و پذیرایی از کاروان‌های بازگشتی، همه‌ساله در مسیر تردد زائران برپا می‌شود و تلاش دارد با فراهم کردن محیطی صمیمی و معنوی، سهمی هرچند کوچک در خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی ایفا کند.

مهندس آرمین مرادی، مدیر روابط عمومی شرکت صنعت فولاد شادگان، با اشاره به اهمیت خدمت به زائران حضرت سیدالشهدا (ع) اظهار کرد:«خدمت به زائران امام حسین (ع) برای ما یک افتخار بزرگ و توفیقی الهی است. شاید این، تنها کاری باشد که از دست ما برمی‌آید، اما همین خدمت کوچک را با تمام وجود، عشق و ارادت انجام می‌دهیم و از میزبانی عاشقان اهل‌بیت (ع) لذت می‌بریم.»

وی افزود: «زائرانی که از کربلای معلی بازمی‌گردند، عطر حرم مطهر حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) و برکت سفر معنوی خود را به همراه دارند و ما و همه همکارانمان با کمال افتخار، ارادت و اشتیاق، از این عزیزان استقبال کرده و تلاش می‌کنیم با پذیرایی هرچند مختصر، خستگی راه را از تن آنان بکاهیم.»

مدیر روابط عمومی شرکت صنعت فولاد شادگان تأکید کرد: «امیدواریم این خدمت خالصانه، مورد قبول درگاه خداوند متعال و عنایت حضرت سیدالشهدا (ع) قرار گیرد و بتوانیم همچون سال‌های گذشته، میزبان شایسته‌ای برای زائران اربعین حسینی باشیم.»

موکب «خادم‌الحسین (ع)» تا پایان موج بازگشت زائران، با حضور کارکنان و خادمان داوطلب شرکت صنعت فولاد شادگان، آماده خدمت‌رسانی و پذیرایی از زائران خواهد بود.

https://ssico.ir/?p=11167

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *