بهره مندی ۱۰ هزار دانش آموز شادگانی از تحصیل هوشمند

▪️آئین آغاز فاز دوم طرح هوشمندسازی مدارس شهرستان شادگان با پشتیبانی کامل شرکت صنعت فولاد شادگان، شنبه ۱۴ مهر در سالن جلسات آموزش و پرورش شهرستان شادگان برگزار و افزون بر آغاز فاز دوم طرح و اهدای سیستم های رایانه ای به مدارس، از معلمانی که در فاز نخست این طرح عملکرد مثبت و اثربخشی داشتند، تقدیر به عمل آمد.

▪️با حمایت شرکت صنعت فولاد شادگان
در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی تحقق یافت؛

▪️بهره مندی ۱۰ هزار دانش آموز شادگانی از تحصیل هوشمند

▪️آئین آغاز فاز دوم طرح هوشمندسازی مدارس شهرستان شادگان با پشتیبانی کامل شرکت صنعت فولاد شادگان، شنبه ۱۴ مهر در سالن جلسات آموزش و پرورش شهرستان شادگان برگزار و افزون بر آغاز فاز دوم طرح و اهدای سیستم های رایانه ای به مدارس، از معلمانی که در فاز نخست این طرح عملکرد مثبت و اثربخشی داشتند، تقدیر به عمل آمد.

▪️به گزارش روابط عمومی شرکت صنعت فولاد شادگان، مدیر عامل این شرکت با بیان اینکه آموزش و پرورش قوی موجبات اعتلای جایگاه، سربلندی و سرافرازی کشور را فراهم می آورد، گفت: شرکت صنعت فولاد شادگان، آموزش به ویژه طرح های نوآورانه در راستای محرومیت زدایی تحصیلی را به عنوان رسالت خود در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی در قبال همجواران این شرکت دنبال می کند.

▪️مهندس حسین کهزاد افزود: در سال ۱۴۰۲، پنج هزار دانش آموز را در فاز نخست هوشمند سازی تحت عنوان “فیلم و مدرسه” مورد حمایت قرار داده و در سال جاری، ۱۰ هزار دانش‌آموز مدارس منتخب شادگان با حمایت شرکت صنعت فولاد شادگان تحت پوشش طرح “حامی فناوری مدرسه” قرار می‌گیرند.

▪️وی ابراز امیداواری کرد که با انجام این طرح در آینده نخبگان بیشتری از میان جوانان خطه شادگان وارد جامعه و بازار کار شوند تا با تصدی سمت های مهم، خدمات شایسته ای را به مردم ارائه نمایند.

▪️مدیر آموزش و پرورش شهرستان شادگان با اشاره به آمارهای موجود، یادآور شد: شادگان و ۲۲۰ روستای آن، بیش از ۴۰ هزار دانش آموز دارد که اجرای فاز دوم  طرح توانسته است یک چهارم این جمعیت را پوشش دهد و این همچون طرح اردویی که در سال های گذشته توسط فولاد شادگان حمایت شد، موجب ارتقاء سطح انگیزش دانش آموزان خواهد شد.

▪️امیرحداد پور افزود: با توجه به اینکه به خاطر حضور فولاد، رشته متالورژی نیز به فهرست رشته های تحصیلی این شهرستان افزوده شده است، هنرستان ها و مراکز کار و دانش را نیز را در فازهای بعدی به طرح هوشمندسازی اضافه خواهیم کرد که امیدوارم شرکت صنعت فولاد شادگان همچون گذشته در این مورد نیز با آموزش و پرورش همکاری نماید.
 
▪️ناظم غبیشاوی، مدیر مدرسه سمپاد شادگان، حضور مستمر و حمایت های شرکت صنعت فولاد شادگان در عرصه های مختلف به ویژه آموزش و پرروش را مقدمه نهادینه شدن عدالت اموزشی با اجرای طرح فیلم و مدرسه برشمرد و اظهار داشت که بهره مندی یکایک دانش اموزان از اموزش یکسان و باکیفیت، ره آورد مهمی همچون تثبیت یادگیری و آموزش معکوس به همراه داشته است.

▪️وی همچنین تاکید کرد که شرکت فولاد شادگان نقش یک “امید آفرین” را در حوزه آموزش و پرورشی ایفا می کند که با مسائل و کاستی های زیادی مواجه است.

▪️مجری پروژه ” حامی فناوری مدرسه” در تشریح کلیات این طرح گفت: محتوای باکیفیت آموزشی و امکانات سامانه جامع هوشمند نورون شامل بانک سوالات، سامانه ارتباط با اولیاء وداشبورد تحلیل نتایج آموزش و یادگیری در اختیارمدارس و دانش‌آموزان قرار می‌گیرد و علاوه بر این، در راستای ایجاد انگیزه و تشویق به یادگیری، بر اساس گزارش‌ فعالیت ثبت شده در سامانه نورون، دانش‌آموزان کوشا در هر مدرسه بصورت هفتگی معرفی و مورد تقدیر قرار می گیرند.
رامتین فرزاد در پایان خاطرنشان کرد: با حمایت شرکت فولاد شادگان، این طرح در سال ۱۴۰۲به صورت آزمایشی توسطشرکت دانش‌بنیان نورون اجرا شد که ضمن دریافت بازخوردهای مثبت، رضایت قطعی دانش‌آموزان و مدیران مدارس مشمول را نیز در پی‌داشت.

https://ssico.ir/?p=4653

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *